PROJECTEN

UW DROOMHUIS WACHT OP U

Laat ons uw droomhuis bouwen. Stel u het perfecte huis voor, ontwerp het samen met ons, en wij zullen het tot leven brengen. Ons platform wordt het canvas voor uw aspiraties, waar innovatieve architecten samenwerken om uw visie vorm te geven, en ervaren vakmensen onvermoeibaar werken om uw meesterwerk te creëren. Samen zullen we een thuis creëren dat boekdelen spreekt, emoties en verhalen vastlegt die verder gaan dan woorden. Sluit u aan bij ons om van uw droomhuis werkelijkheid te maken.

Als u een visie heeft, kunnen wij deze realiseren!

Ons canvas strekt zich verder uit naar een rijk waar op maat gemaakte huizen en resorts de normen van luxe wonen herdefiniëren. Elke structuur belichaamt architectonische finesse en begrip van individuele voorkeuren, resulterend in toevluchtsoorden die het alledaagse overstijgen. Bij Valorius is architectonisch ontwerp niet slechts een versiering; het is een verhaal dat verweven is in de stof van het leven. Elk element, zorgvuldig geselecteerd, komt samen in een weelderige symfonie. Ontdek de uniek op maat gemaakte projecten waar we het genoegen van hebben gehad om aan te werken. We nodigen u uit om te ontspannen in een van onze co-gecreëerde leefruimtes, beschikbaar voor het publiek. Ervaar onze specifieke expertise in architectonische ontwerpsystemen - van begin tot einde - als vakmensen van hoogwaardige architectonische systemen. Ervaar onze prachtige werelden, vervaardigd door en voor unieke personages. Klik op de video's om te zien hoe deze uitzonderlijke geesten de domeinen van interieur- en exterieurontwerp herscheppen. Elke visionaire perspectief verrijkt de perceptie, elk met hun eigen, volledig uitzonderlijke en unieke op maat gemaakte visies, die dromen tot leven brengen. Het zien van dit alles tot leven komen is een werkelijk prachtige ervaring!

network
Van ATHENE naar AMSTERDAM
Van uitgestrekte landgoederen tot charmante kleine landelijke huizen of innovatieve glazen bergkubussen die zijn ontworpen om de meest barre elementen te weerstaan, gaat Valorious Living Spaces voorbij grenzen. Onze projecten strekken zich uit van Cabo Mexico, tot Haarlem, Nederland, en van de serene Caribische eilanden tot de dynamische landschappen van het Midden-Oosten. Ons internationale team werkt samen met visionaire en pragmatische architecturale partners over de hele wereld, waarbij wordt gegarandeerd dat projecten naadloos worden beheerd en uitgevoerd over de hele wereld. Samen omarmen we duurzaamheid en praktische bruikbaarheid, waarbij architectonische oplossingen worden gecreëerd die conventies tarten en de tand des tijds doorstaan.
NIEUWBOUWPROJECT

Apartment complex in Athens featuring aluminum railing, entrance doors, windows, sliding doors, screens, and shutters.

RENOVATION PROJECT OF EXISTING

Turnkey aluminum thermal break door and window renovation project for a hotel in Copenhagen.

NIEUWBOUWPROJECT

Kant-en-klare aluminium thermische onderbreking gordijngevel en ramen voor een nieuwbouwproject in de Verenigde Staten.

Renovatieproject van bestaand gebouw.

Kant-en-klare aluminium thermische onderbreking deur- en raamrenovatie voor een hotel in Kopenhagen.

NIEUWBOUWPROJECT

Fabricage en installatie van een aluminium glazen gordijngevel met openingen voor een kantoorgebouw in Athene.

Renovatieproject van bestaand gebouw.

Hotel Kos - AIOLOS BEACH HOTEL - Aluminium deur-, raamkozijnen, horren, brandwerende binnendeuren.

NEW CONSTRUCTION PROJECT

Kant-en-klare aluminium thermische onderbreking deur- en raamrenovatieproject voor een hotel in Kopenhagen.

NIEUWBOUWPROJECT

Nieuw gebouwde eengezinswoning in de noordelijke buitenwijken van Athene met de installatie van aluminiumsystemen, waaronder een grote geperforeerde roldeur en een aluminium beklede veiligheidsdeur.

Samen creëren
uw handtekening
Wij geloven vast in het leveren van niet alleen producten, maar ook zorgvuldig samengestelde ervaringen, nauwkeurig op maat gemaakt om in lijn te zijn met de unieke essentie van elke persoon. Valorius streeft ernaar meer te zijn dan slechts een fabrikant; we streven ernaar de architecten van dierbare herinneringen te zijn, waarbij we ons kenmerkende blend van verfijning in het weefsel van elk huis graveren.
Innovaties
Het creëren van ruimtes van begin tot eind.
Het canvas van onze creaties is niet beperkt tot individuele ruimtes maar strekt zich uit naar grotere visies - op maat gemaakte huizen en resorts die luxe wonen herdefiniëren. Elk bouwwerk is een architectonische parel en een begrip van unieke voorkeuren, resulterend in toevluchtsoorden die het gewone overstijgen. Bij Valorius stopt het streven naar uitmuntendheid niet alleen bij de constructie; het omvat de essentie van interieurontwerp. Onze oplossingen sieren niet alleen ruimtes; ze verrijken levens. Elk element, zorgvuldig geselecteerd, komt samen in een weelderige symfonie waar klassieke elegantie en hedendaagse finesse naadloos in elkaar overlopen.
synthese
Van een moderne tot een klassieke sfeer.
Valorius vervaardigt ramen, deuren, terrassen, serres, balkons, op maat gemaakte huizen en resorts, evenals huisvestingsoplossingen en interieurontwerpen waarbij alle vakgebieden worden gecombineerd om een naadloze mix van klassieke elegantie en moderne verfijning te bieden. Onze zorgvuldig samengestelde architectonische woningoplossingen voldoen aan uiteenlopende smaken, of het nu gaat om de tijdloze aantrekkingskracht van klassieke ontwerpen of de strakke lijnen van hedendaagse esthetiek. Van zorgvuldig vervaardigde ramen die pittoreske uitzichten inlijsten tot serres die de natuur naar binnen nodigen, van uitnodigende terrassen perfect voor ontspanning tot unieke interieur must-haves die elke ruimte verheffen, elk product is geselecteerd om de essentie van elk huis te herdefiniëren en te verrijken. Bij Valorius geloven we in het aanbieden van niet alleen producten, maar zorgvuldig samengestelde ervaringen die elke individuele stijl en voorkeuren aanvullen.
RECENTE grootschalige projecten 2023

usa

United States of America,
30th street Residency,
Residential Apartments,
Aluminium Products,
Prefabricated Doors and Windows,
framework and sliding systems

uk

United Kingdom,
Dockside Apartments,
Aluminium Products,
Prefabricated Doors and Windows,
Wood Texture and finshing.

usa

YS Boulevard,
Residential Apartments,
Aluminium Products,
Prefabricated Hinged Doors,
Wall Facade Systems

Internationale projecten
UNIQUE Internationale projecten
Bij Valorius Living Spaces is onze benadering op maat gemaakt om te voldoen aan de diverse behoeften van zowel particuliere huiseigenaren als internationale aannemersbedrijven. We begrijpen het belang van gepersonaliseerde doelstellingen en de noodzaak van privacy in deze samenwerkingsverbanden.
Plan een vergadering met ons.
Laten we praten over uw project.

Vul het formulier in en onze manager neemt contact met u op voor een consultatie.

  Chat openen
  1
  💬 Kunnen we je helpen?
  VLS
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?