Laten we beginnen

VALORIUS
Een introductie

Productie, het proces van het in massa produceren van goederen met behulp van machines, omvat verschillende stadia, waaronder assemblage en kwaliteitscontrole.

Fabricage, een specifiek aspect van productie, houdt in het bouwen van structuren of machines uit ruwe materialen door technieken zoals snijden, buigen en assembleren.

Onze focus bij Valorius Living Spaces ligt op het gespecialiseerde veld van fabricage. We blinken uit in het omzetten van vervaardigde aluminiumproducten, een getuigenis van de langdurige prominente positie van Griekenland in de aluminiumindustrie sinds de jaren '60, naar gespecialiseerde architectonische systemen.

Deze systemen, variërend van ramen tot deuren, zijn ideaal voor zowel privéwoningen als commerciële gebouwen.

Hoewel we bekwaam zijn in fabricage, strekt onze expertise zich uit verder dan het alleen creëren van deze componenten. We staan bekend om het hebben van gecertificeerde experts die niet alleen installeren, maar ook de installatie verifiëren voor de lintknipceremonie, wat zorgt voor uiterste precisie en kwaliteit.

Deze nauwgezette aanpak verstevigt onze reputatie als een uitzonderlijke partner in zowel renovaties als nieuwe bouwprojecten. Onze fabricagefaciliteit, operationeel sinds 1984 en strategisch gelegen nabij onze productielocaties, staat symbool voor onze toewijding aan uitmuntendheid en efficiëntie.

Deze nabijheid maakt snelle productiecycli mogelijk en het vermogen om snel hoogwaardige eindproducten te leveren. Deze geïntegreerde aanpak, die de brede mogelijkheden van productie combineert met de gedetailleerde precisie van fabricage, is de hoeksteen van ons succes, waardoor we de wereldmarkt effectief kunnen bedienen met een toewijding aan tijdige en efficiënte levering.

Bij Valorius Living Spaces fabriceren we niet alleen; we brengen visies tot leven met ongeëvenaarde expertise.

 • 40

  Years
  Of Experience

Keizersgracht 555

Fabricage (100%)
Geverifieerde Installatie (100%)
Certificaat van Installatie (100%)
Architectonisch Ontwerp (100%)
Renovaties (100%)
Nieuwbouw (100%)
We hebben alles voor je geregeld!
Laten we beginnen!

Bij ons bedrijf beschikt ons team van getalenteerde experts over het uitzonderlijke vermogen om uw visies om te zetten in adembenemende architectonische meesterwerken. Of het nu gaat om een eenvoudige woningrenovatie, een uitgebreid zonnedak of zelfs de bouw van een duurzame Geodetische Koepel, wij hebben de expertise om uw dromen te realiseren. Onze grootse villa's getuigen van onze toewijding aan het incorporeren van onderscheidende stijlen en personalisatie. Met een scherp oog voor detail creëren onze diensten huizen die niet alleen functioneel zijn, maar ook uitnodigend en in lijn met uw specifieke smaak, van strak en modern tot charmant rustiek. Vertrouw op ons om uw ruimte om te toveren in uw droomhuis.


Wij bieden alles wat u nodig heeft.
Van serres tot pergola's

We bieden gepersonaliseerde ramen, deuren en pergola's die zijn ontworpen volgens uw exacte specificaties, met concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit of duurzaamheid.

wie wij zijn
Over Valorius
VISIEVERKLARING

Laten we een baanbrekende reis beginnen richting architecturale uitmuntendheid, aangedreven door onze expertise in metaal- en glasfabricage en door experts geverifieerde installatie. Onze visie is om de architecturale wereld wereldwijd te revolutioneren met onze op waarde gerichte, klantgerichte oplossingen, waarbij zowel adembenemende ontwerpen als ongeëvenaarde functionaliteit worden getoond.

MISSIEVERKLARING

Ons kern doel is om architecturale beperkingen te transformeren. Door vakkundig metaal en glas te bewerken, streven we ernaar om top-of-the-line bouwsystemen te ontwerpen die geavanceerde technologie naadloos combineren met een sterke focus op klanttevredenheid. Onze onwankelbare toewijding aan perfectie en waarde garandeert een uitzonderlijke ervaring voor iedereen die betrokken is, en verhoogt de lat voor architecturale schittering.

ARCHITECTURAL MASTERY
Ons team van deskundigen brengt zowel creativiteit als functionaliteit naar uw project, of het nu gaat om het vervaardigen van milieuvriendelijke kassen of het ontwerpen van weelderige villa's. We streven ernaar om uw unieke visie tot leven te brengen door elementen van kunstzinnigheid en praktisch nut te incorporeren. Van milieubewuste functies tot luxueuze accenten, we letten op elk detail om ervoor te zorgen dat deze ruimtes echt in lijn zijn met uw levensstijl.

WOONOPLOSSINGEN

Geniet van het toppunt van verfijnd wonen met onze uitgebreide turnkey-oplossingen, zorgvuldig samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Verhef uw omgeving met onze eersteklas bouwmaterialen, inclusief op maat gemaakte deuren, elegante raamsystemen en hoogwaardig, hittebestendig glas. Onze essentials combineren naadloos praktisch nut met ongeëvenaarde verfijning.

UW VISIE, ONZE VAKMANSCHAP
Valorius Living Spaces is uw toegangspoort tot het omzetten van verbeelding in realiteit. Ga met ons mee op een ongeëvenaarde reis van uitzonderlijk ontwerp en onberispelijk vakmanschap. Verken de mogelijkheden en transformeer uw visie in een adembenemende realiteit.


Fabricage
INSTALLATIE
Architectuur
Ontdek
Op maat gemaakte deuren en ramen

Deuren, ramen en meer.
Premium productlijnen.
Waarom kiezen voor Valorius Living Spaces voor uw hoogwaardige deuren en ramen?

Het is simpel: wanneer wij een productlijn aanbevelen, staan wij erachter. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die producten inkopen bij groothandels en zichzelf vrijwaren van verantwoordelijkheid wanneer er problemen ontstaan, zijn wij er trots op ervoor te zorgen dat elke klant blij is met hun installatie en het uiteindelijke resultaat.

Als uw huis diep voor u betekent, zouden de bedrijven waarmee u in zee gaat toch ook dat engagement moeten delen?

Valorius Living Spaces biedt premium architectonische bouwsystemen met hoogwaardige hardware van Europese bronnen. Onze frames zijn vervaardigd uit industriële kwaliteit aluminium, wat duurzaamheid en prestaties garandeert. Het glas in onze thermisch onderbroken systemen helpt een comfortabel binnenklimaat te handhaven, warmte af te stoten in de zomer en warmte vast te houden in de winter. Over al onze productlijnen zorgt de hardware voor moeiteloos openen en sluiten voor maximaal gemak.
Wij bieden levering, bezorging en bouwdiensten aan
Ontdek onze Griekse vakmanschap!

VAN A TOT Z
Wij werken uitsluitend samen met de beste experts in het vakgebied.

WIJ WERKEN
WERELDWIJD

Valorious Living Spaces verenigt een uitzonderlijke mix van internationaal erkende architecten en opkomende architectonische bouwers. We bieden een reeks expertise aan die is afgestemd op uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Of u nu verlangt naar de visionaire aanraking van gevestigde architecturale meesters of de frisse, innovatieve perspectieven van opkomende bouwers, ons platform biedt ongeëvenaarde toegang. Ons bedrijf fungeert als het architecturale centrum van de toekomst, waarbij een diverse talentenpool wordt gecureerd om uw visie tot leven te brengen. Van cutting-edge ontwerpen tot tijdloze esthetiek, onze lijst van architecten en bouwers staat klaar om uw leefruimtes naar ongekende hoogten te tillen. Bij Valorious erkennen we dat elk project een unieke aanpak vereist. Daarom geven we prioriteit aan het begrijpen van uw specifieke eisen, zodat we een naadloze samenwerking kunnen garanderen met de ideale architect of bouwer die uw aspiraties deelt. Ervaar het toppunt van architecturale uitmuntendheid en gepersonaliseerde service terwijl u de perfecte match voor uw project ontdekt.

in-HOUSE
INTERNATIONALE ARCHITECTEN

Valorious Living Spaces brengt een onderscheidende mix van wereldwijd gerenommeerde architecten en opkomende architectonische bouwers samen, en biedt een scala aan expertise die is afgestemd op uw specifieke behoeften en stijlvoorkeuren. Of u nu op zoek bent naar de visionaire aanraking van gevestigde architecturale meesters of de frisse, innovatieve perspectieven van opkomende bouwers, ons platform biedt u ongeëvenaarde toegang. Ons bureau is ontworpen als het architecturale kernpunt van de toekomst, waarbij een diverse talentenpool wordt gecureerd om uw visie tot leven te brengen. Van vooruitstrevende ontwerpen tot tijdloze esthetiek, onze lijst van architecten en bouwers staat klaar om uw leefruimtes naar buitengewone hoogten te tillen. Bij Valorious erkennen we dat elk project een unieke benadering vereist. Daarom geven we prioriteit aan het begrijpen van uw specifieke eisen, om een naadloze samenwerking te garanderen met de ideale architect of bouwer die aansluit bij uw aspiraties. Ervaar het hoogtepunt van architecturale uitmuntendheid en gepersonaliseerde service terwijl u de perfecte match voor uw project ontdekt.

Contact Us
Laten we samen uw projectideeën verkennen

Vul het formulier in en onze agenten zullen contact met u opnemen voor een consultatie.

  Chat openen
  1
  💬 Kunnen we je helpen?
  Valorius Direct Chat
  Hallo 👋
  Kunnen we je helpen?